Global-taxi.be

Global Taxi Service is de taxiservice van Antwerpen. Of u nu een privétaxi wilt, een taxibusje, zakelijk vervoer wilt regelen of gebruik wilt maken van onze airportservice; we staan voor u klaar!

Luchthavenvervoer Antwerpen

Bent op zoek naar vervoer naar de luchthaven van Antwerpen, Brussel, Oostende, Rotterdam Airport of Schiphol? Het Aiportriders luchthavenvervoer naar Antwerpen is een ideale oplossing.

Global taxi Antwerpen

Stadstaxi Antwerpen heeft meer dan 30 jaar taxi ervaring in de regio Antwerpen. Wij weten feilloos de weg in regio Antwerpen en zorgen ervoor dat u, uw personeel of uw bezoek op tijd wordt opgehaald en gebracht.

Prijzen van Taxibedrijven in Antwerpen

Prijzen taxi Antwerpen.
Ondertussen is Taxi Sinjoor uitgegroeid tot het derde grootste taxibedrijf in Antwerpen. Door een open, correcte communicatie en een klantvriendelijke aanpak, willen wij onze klanten overtuigen dat Taxi Sinjoor een échte partner is, gespecialiseerd in betaald personenvervoer. Taxi Sinjoor heeft doorheen de jaren zijn strepen verdiend, zowel voor de particuliere klant als voor de businessklanten. We focussen ons op VIP en luchthavenvervoer. De laatste jaren is ook onze afdeling ziekenvervoer sterk gegroeid. Sinds jaren bieden wij tevens rolstoelvervoer aan. Taxi Sinjoor hanteert altijd de hoogste standaards op gebied van kwaliteit, service en veiligheid. De medewerkers opereren in een professionele werkomgeving, waar training en opleiding cruciaal zijn om een optimale service te bieden aan onze klanten. Back to basics is daarom ons motto: de klant vraagt een taxi die op tijd arriveert, een voertuig dat proper en netjes is, een chauffeur die vriendelijk en voorkomend is en een handje helpt indien nodig. En dit alles graag aan een correcte prijs.
Iphone repair Gent
Tarieven.
de ritprijs is vermeld, de identificatie van de taxi en gegevens over opstapplaats en bestemming. Tarief B inclusief 6% BTW vanaf 1 januari 2014. Prijs per kilometer. Wachtgeld per uur. Nachttoeslag Tussen 22u en 6u. Tarief A inclusief 6% BTW vanaf 1 januari 2014. Voor ritten van meer dan 100 km, wanneer de klant mee terugkomt naar Antwerpen, wordt de kilometerprijs gebracht op.:
 
TOV-biljet Antwerpen en Mechelen De Lijn.
Voeg een paragraaftitel toe. Het TOV-biljet Taxi en Openbaar Vervoer is goed voor een heenrit met de bus of tram in het Antwerpse/Mechelse stadsgebied en korting op uw taxirit naar huis. Ideaal voor een afspraakje in de stad, een comfortabel middagje winkelen of een avondje stappen zonder zorgen. Prijs TOV-biljet Korting op taxirit. 200, Antwerpen 250, Mechelen.
Houtskeletbouw
Prijs taxi Antwerpen A-Taxi Tarieven taxi Brasschaat.
Een taxi in Antwerpen? Daarvoor vertrouwt u op A-Taxi. Want wij bieden u ervaren chauffeurs, een veilige en vlotte rit én aanlokkelijke tarieven. Ontdek hieronder de prijzen voor taxi's' in Antwerpen. data-cycle-prevprevControl_4116881" data-cycle-nextnextControl_4116881" data-cycle-center-horztrue" data-cycle-slides" div.slidepart" data-cycle-slide-classslidepart" data-allow-wraptrue" data-cycle-logfalse" data-cycle-timeout6000" data-cycle-speed1500" data-cycle-auto-heightfalse" styleheight: 241px."
Picknicktafel online kopen
Taxidienst en verhuurdienst met chauffeur uitbaten Ondernemen in Antwerpen.
Dit is het luchthaventarief en geldt voor ritten van Antwerpen naar Zaventem en bestelde ritten van Zaventem naar Antwerpen max. 50 km en 15 min. Wachtgeld per uur. Dit bedrag wordt aangerekend wanneer de taxi volledig stilstaat of slechts zeer traag rijdt.
 
AxiTaxi Hasseltse Taxi.
AxiTaxi berekent zijn prijs op basis van de afstand en de ingeschatte tijd. Wat kan en niet kan in een taxi vind je terug in onze voorwaarden. Voor uw gemak zijn al onze taxi's' uitgerust met mobiele betaalterminals waarmee u gemakkelijk kan betalen met.: VISA MASTERCARD BANKKAART CASH. Onbezorgd op reis voor een scherpe prijs? Met AxiTaxi bent u verzekerd van een onbezorgde reis van en naar welke internationale luchthaven dan ook. Klaarstaan bij de gate, koffers naar de auto brengen, een paraplu klaar hebben als het regent, het checken van uw vluchtnummer bij aankomst. Het zijn kleine dingen die ervoor zorgen dat u zorgeloos op vakantie gaat. Voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Wij zorgen eveneens bij aankomst voor klantgericht onthaal middels een bord dat uw naam vermeldt. Als u aan uw paspoort denkt, dan zorgen wij ervoor dat u op tijd in de wolken bent! Tarieven en verdere informatie over onze luchthaven service kan u aanvragen via onze prijsaanvraag service, via email of telefoon. Wij brengen u naar.: België: Antwerpen Zaventem Oostende Charleroi Luik.
Tuinmeubelen bestellen
Tarieven.
de ritprijs is vermeld, de identificatie van de taxi en gegevens over opstapplaats en bestemming. Tarief B inclusief 6% BTW vanaf 1 januari 2014. Prijs per kilometer. Wachtgeld per uur. Nachttoeslag Tussen 22u en 6u. Tarief A inclusief 6% BTW vanaf 1 januari 2014. Voor ritten van meer dan 100 km, wanneer de klant mee terugkomt naar Antwerpen, wordt de kilometerprijs gebracht op.:
 
TAXI DTM.
BESTEL UW TAXI. Met meer dan 40 jaar ervaring in deze sector hoeft u zich geen zorgen te maken. Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Onze geautomatiseerde dispatching zorgt voor een snelle en correcte communicatie tussen een 90 tal taxivoertuigen. Naast het conventionele taxivervoer kan u bij ons ook terecht voor shuttleservice, limousines, luchthavenvervoer, rolstoelvervoer, maritiem vervoer en alle type bedrijfsvervoer. Aarzel niet om ons te contacteren op het makkelijke telefoonnummer 03 366 66 66. 65 cheque BEREKEN UW ROUTE. DTM was als eerste taximaatschappij in Vlaanderen actief met twee e-taxis van het type Mercedes B-Klasse 100% Electric Drive. Dit kadert in een pilootproject dat werd gelanceerd in samenwerking met Bond Beter leefmilieu, GTL nationale beroepsfederatie, VUB en The New Drive. Bedoeling is om de praktische drempels, de randvoorwaarden en de nodige maatregelen in kaart te brengen. Op die manier hopen we te kunnen evolueren naar een duurzame groene vloot! Tarief B inclusief 6% BTW Euro. Prijs per kilometer.
Vakantie Brazilie
Taxi Paul.
U rijdt heen en taxi komt leeg terug. Afstand 35 km tot bestemming. Tarief E: 150, / km. voor dagdagelijkse/wekelijkse klanten / rit zonder terugkeer / taxi komt leeg terug. Tarief F: 050, / km. voor documentenvervoer of pakketjes tot 100 kg binnen de Benelux.
Koerier Frankrijk